top of page
AJANKOHTAISTA.png

Lisätietoa ajankohtaisista kursseista löydät FB-sivuiltamme!

  • Facebook - Black Circle
TaigaTassu.png
TEKSTI8.png

Pentukurssi on tarkoitettu 4-10 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssin tavoitteena on luoda
vuorovaikutteinen, hyvä ja toimiva suhde ohjaajan ja koiran välille. Teoriakerralla tutustutaan koiran
käyttäytymiseen, opettamiseen ja oikea-aikaiseen palkkaamiseen. ”Sitä saat mitä vahvistat.” Kurssi tarjoaa erinomaisen sosiaalistamismahdollisuuden toisiin koiriin, ihmisiin ja vieraisiin paikkoihin. Kurssin aikana harjoitellaan mm. kontaktia, ohittamista, rauhoittumista, luoksetuloa, paikallaoloa, istumista, maahanmenoa ja hihnakäyttäytymistä. Kurssi sisältää yhteislenkin, jonka aikana erilaisia harjoituksia. Yksi kurrsikerta on koiran totuttamista käsittelyyn, esim. pöydällä.

_MG_9619-2.jpg
TEKSTI8.png
TEKSTI8.png

Pentupuuhat on tarkoitettu 6-15 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssin tavoitteena on hyvä yhteistyö ja kiva fiilis koiran kanssa puuhaillessa. Puuhissa tutustutaan eri lajeihin (toko, rally-toko, ja nätö), ja aktivoidaan koiraa eri tavoin tehden mm. nenänkäyttö- ja ketteryysharjoituksia. Puuhiin sisältyy yhteislenkki, jonka aikana tehdään erilaisia harjoituksia vieraissa ympäristöissä. Hyvä startti koiraharrastukseen pentukurssille liian vanhan koiran kanssa!

Kurssi on tarkoitettu 8-15-vuotiaille lapsille. Koiran ikää ei ole rajoitettu. Koiraharrastus on yksi laji
muiden joukossa. Lapsi ja koira -kurssi tarjoaa lapsille mahdollisuuden harrastaa lajia omanikäisten kanssa. Lasten ja koirien sujuvaa yhteiseloa voidaan edistää monin tavoin. Yhteinen harrastus vahvistaa lapsen ja koiran suhdetta, ja uusien asioiden opettelu on molemmille kivaa. Tämä kurssi on hyvä ponnahduslauta koiraharrastukseen. Harrastaminen perustuu koiran ja ohjaajan väliseen yhteistyöhön ja tämän kurssin tavoitteena on luoda hyvä pohja harrastukseen. Kurssilla tutustutaan eri lajeihin (toko, rallytoko ja nätö), opetellaan temppuja, nenänkäyttöä ja ketteryysharjoituksia. Mahdollisuus lainakoiraan, jos perheestä ei löydy koiraa. Kurssi sisältää muistoksi valokuvan koirasta ja lapsesta.

_MG_1055.jpg
TEKSTI8.png

Kurssi on tarkoitettu 11-17-vuotiaille. Koiraharrastus on yksi laji muiden lajien joukossa. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden harrastaa omanikäisten kanssa omissa ryhmissä, rennolla mielellä ja hyvällä fiiliksellä. Lasten ja koirien sujuvaa yhteiseloa voidaan edistää monin tavoin. Yhteinen harrastus vahvistaa nuoren ja koiran suhdetta. Uusien asioiden opettelu on molemmille kivaa omanikäisessä seurassa. Tämä kurssi on

hyvä ponnahduslauta koiraharrastukseen. Harrastaminen perustuu koiran ja ohjaajan väliseen yhteistyöhön. Kurssin tavoitteena on luoda hyvä pohja harrastukseen. Teoriakerralla tutustutaan koiran käyttäytymiseen, opettamiseen ja oikea-aikaiseen palkkaamiseen, ”Sitä saat mitä vahvistat.” Kurssilla tutustutaan eri lajeihin (toko, rallytoko ja nätö) ja harjoitellaan tokon ja rally-tokon alokasluokan liikkeitä sekä opetellaan leikkimistä ja koiran vireen säätöä.

TEKSTI8.png

Kurssi on tarkoitettu koirille, joilla on perustottelevaisuus ja hallinta kunnossa.

Rally-toko on leppoisa laji, yhdistelmä agilityä, koiratanssia ja tokoa. Lajin tarkoitus on tarjota iloista yhdessätekemistä kaikenrotuisille ja

-kokoisille koirille ohjaajineen. Teoriatunti, jossa tutustutaan rally-tokoon lajina ja tutustutaan alokas-luokan kyltteihin. Tehdään kylttitehtäviä ja ratatehtäviä. Taatusti jäät tähän lajiin koukkuun. Opetellaan leikkimistä ja koiran vireen säätöä.

_MG_0883.jpg
TEKSTI9.png
TEKSTI9.png
TEKSTI8.png
TEKSTI8.png

Kurssilla kerrataan kylttikurssilla opittuja taitoja sekä tutustutaan avoimen luokan kylttitehtäviin.
Harjoitellaan pidempiä ratatehtäviä, hiotaan liikkeitä, saadaan suoritusvarmuutta. Kurssilla

saat hyvät eväät kilpailemiseen tai harrastamiseen omaksi ja koiran iloksi.

Olet edellisillä kursseilla tutustunut ja tykästynyt tokoon. Haluat jatkaa ja oppia lisää lajista. Tämä kurssi on hyvä ponnahduslauta tokoharrastukseen. Toko perustuu koiran ja ohjaajan väliseen yhteistyöhön. Kurssilla opetellaan alokas- ja avoimen luokan liikkeet. Opetellaan leikkimistä ja koiran vireen säätöä. Hiotaan liikkeitä, tehdään kisanomaisia treenejä. Opetellaan ylemmän luokkien liikkeitä.

TEKSTI9.png

Kun haluat edetä tavoitteellisesti harrastuksessa, tämä on sinun ryhmäsi. Tehdään tavoitteesta yhdessä totta luokka kerrallaan.

_MG_9687.jpg
TEKSTI8.png

Ilmoittautuminen ja maksuehdot:


Ilmoittautuminen kursseille ja koulutuksiin voi tapahtua puhelimitse, sähköpostitse tai Facebook-sivujen kautta yksityisviestillä. Ilmoittautumiset ovat aina sitovia - kyselyt kursseista ja ennakkoilmoittautumiset eivät sido asiakasta. Kurssimateriaali ja lasku lähetetään osallistujille ennen kurssin alkua. Kurssimaksu on suoritettava eräpäivään mennessä - laskuissamme on 7 vuorokauden maksuaika. Laskun maksamatta jättämisestä peritään lakisääteinen viivästyskorko sekä viivästysmaksu 5€. Kouluttajan ja asiakkaan kesken voidaan sopia kurssin maksusta erissä. Sairastumistapausten johdosta tapahtuneiden kurssiperuutusten vuoksi koko kurssimaksu palautetaan eläinlääkärin- tai lääkärintodistusta vastaan.  Jos kurssi peruuntuu kouluttajan toimesta, kurssimaksu palautetaan asiakkaalle. Yksittäisiä koulutuskertoja koskevat peruuntumiset/muutokset koirakoulun toimesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse ja sovitaan koulutuskerran korvaustapa. Yksittäisten kurssituntien väliin jäämisestä asiakkaan toimesta voidaan sopia korvaustunteja maksimissaan kahta (2) koulutustuntia
kohden per kurssi tai voit myydä tunnin TaigaTassun FB-ryhmässä.

 

Alle kolmen (3) osallistujan tapauksissa kurssin alkamisajankohtaa siirretään. Jos asiakas on jo maksanut kurssimaksun eikä halua tai voi osallistua kurssille myöhäisemmässä vaiheessa, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

 

Yksityistunteja ja yksityisryhmiä koskevat yllämainitut maksu- ja peruutusehdot.


Juoksuiset nartut:


Juoksuaikaisen nartun kanssa koulutuksiin osallistumisesta sovitaan kouluttajan kanssa etukäteen tarkemmin. Jos juoksu alkaa kesken kurssin niin kurssin jatkamisesta/siirtämisestä sovitaan kouluttajan ja asiakkaan välillä. Lähtökohtaisesti juoksun alkaminen ei ole syy kurssimaksun palautukseen.


Rokotukset:


Koirien tulee olla rokotettuja SKL ohjeiden mukaisesti (kolmoisrokote ja rabies), pentukurssille riittää ensimmäinen rokotus. Huomioi myös muut tarttuvat taudit (ripuli, nenäpunkit, kennelyskä ym.) ja niiden varoajat.

 


Vakuutus:


Koiria ei ole vakuutettu koulutuksen järjestäjän toimesta, joten huolehdithan, että omat vakuutuksesi ovat kunnossa.

Kursseille osallistuva koira on aina omistajansa vastuulla. Kouluttajalla on oikeus kieltäytyä kouluttamisesta mikäli koulutus vaarantaa eläimen, asiakkaan tai kouluttajan hyvinvoinnin tai turvallisuuden. Kouluttaja noudattaa työssään eläinsuojelulakia sekä käyttää koulutusmenetelmiä, jotka perustuvat tutkittuun ja hyväksi koettuun tietoon. Kouluttajalla on oikeus kieltäytyä kouluttamasta mikäli asiakas aikoo toimia vastoin kouluttajan eettisiä koulutusperiaatteita, ts. käyttää fyysistä väkivaltaa tai kohtuuttomia pakotteita tai pelotteita.

 


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

bottom of page